Startar nu i april!

E-Kurs i Stresshantering & Mindfulness

5

VECKOR

8

APRIL
En resa in till dig själv

E-kursen: Andas Ut

Lär känna ditt nervsystem och hitta vägar till lugn & ro. Där väntar våra förmågor som lyssnande, medkänsla, närvaro och tänka stort. Här kan vi fatta kloka beslut och fyller samtidigt på med ny energi!

  • Guidade meditationer och avslappningsövningar
  • Nytt ämne varje vecka
  • Titta när det passar dig
  • Obegränsad tillgång till meditationerna även efter kursen
  • Kompendium
  • Pris för hela kursen: 500 kr (rabatterat uppstartspris)
När vi lär känna vårat nervsystem kan vi börja arbeta med kroppen. Vi lägger märke till när kroppen hamnar ur balans, och har verktyg för att lindra, lätta och komma tillbaka till lugnet och till stunden här och nu. Det ger en trygghet att lära känna sig själv och sitt system, som vi ju bor i hela livet.
sara ålund
Stresspedagog, Kursledare
Om din kursledare

Sara Ålund

Efter en rejäl utmattning 2013 gav jag mig ut på en lång resa. Jag upptäckte yoga, meditation, naturens läkning och kraften i närvaro.

Tillbaka i Sverige avslutade jag mina universitetsstudier i Beteendevetenskap och fortsatte studera till Stresspedagog och Mindfulnessinstruktör, med en hel del långa pauser för varande i naturen och på meditationscenter.

Min förhoppning är att vi alla ska hitta våra vägar, som stöttar oss i vardagen. Så att vi kan arbeta med våran kropp, bli vän med nervsystemet och få tillgång till alla våra förmågor och resurser som väntar därinne.

Kontakta mig:
sara@andasut.se